HBO Bachelor

Technische Bedrijfskunde

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wil je als manager in een technische omgeving verder? Dan is kennis van techniek noodzakelijk, maar ook bijscholing op het gebied van bedrijfskunde en kennis van leidinggeven.

Werk je in een technische omgeving? Heb je een leidinggevende functie, maar mis je de papieren? Of wil je doorgroeien? De deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde biedt je de mogelijkheid een volgende stap in je loopbaan te zetten. Je combineert praktijk en theorie, en wordt stapje voor stapje opgeleid tot manager.

Het is jouw taak mensen in de organisatie aan te sturen en te motiveren en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Je bent de aangewezen persoon om oplossingen, die zowel bedrijfskundig als technisch werken, te vinden voor problemen. Bovendien weet je alles over kostprijzen, productlogistiek, markteisen en organisatiekunde. Je wilt de markt voor een product verkennen? De kwaliteit van een productielijn binnen een fabriek verbeteren? Of het logistieke proces efficiƫnter maken? Technisch bedrijfskundig ingenieurs zijn allrounders en kunnen in alle sectoren van een bedrijf aan het werk: planning, inkoop, productie, verkoop en distributie. Het zijn probleemoplossers die werken op het snijvlak van economie, organisatie en techniek en in staat zijn veranderingen door te voeren. Op bepaalde punten ga je dieper in zonder het overzicht te verliezen.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Technische Bedrijfskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam