HBO Bachelor

Vastgoed en Makelaardij

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Denk jij dat deze opleiding alleen tot makelaar opleidt? Dan heb je het mis! Vastgoed en Makelaardij is een financieel economische opleiding die je opleidt tot vastgoedexpert

In de vastgoedwereld draait het vaak om waarde. Waarde van een huis, een kantoor, een gebied, een belegging, van een projectontwikkeling of maatschappelijke waarde. Om deze waarde te bepalen is het van belang dat je een kei bent in economie en wiskunde.

De opleiding traint je in het waarderen, het managen, beheren, ontwikkelen én het beleggen in vastgoed. Je hebt een grote interesse in gebouwen en hun omgeving, in de ontwikkeling van nieuwe gebouwen of het anders gebruiken van bestaande gebouwen. Op deze manier wordt er een betere woon- en werkomgeving gecreëerd die duurzamer en van toegevoegde waarde is. Denk aan Rotterdam en haar innovatieve gebouwen zoals de Markthal die de stad een boost geven, de woontorens aan de Maas die zorgen dat de stad nog aantrekkelijker wordt en de bijzondere objecten als De Rotterdam en het Depot Boijmans van Beuningen die veel impact hebben op de stad en haar omgeving.

Jij denkt graag groot en vindt het interessant om individuele wensen en behoeften op de vastgoedmarkt te onderzoeken. Je beheert en investeert grote geldbedragen en deinst niet terug om een grote verantwoordelijkheid te nemen.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Vastgoed en Makelaardij en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam