Cursussen & Trainingen

Assertief en Effectief Organiseren

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.000 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.000 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Aan de hand van duidelijke oefeningen en concrete situaties, checklists en urgentielijsten leer je hoe je effectief en assertief organiseert. Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke effectiviteit en de belangrijke communicatieve vaardigheden die een voorwaarde vormen voor jouw professionele optreden.

In rollenspelen, discussies en oefeningen breng je deze vaardigheden direct in praktijk. De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Deze training leert jou om zelf focus te houden op de dingen waar je mee bezig bent en vooral ook om te zorgen dat jouw manager of directeur precies met die dingen bezig is waar hij mee bezig moet zijn. Je ontwikkelt een aantal essentiƫle vaardigheden die je nodig hebt om effectiever met tijd om te gaan (wat doe ik in mijn tijd, wat moet mijn leidinggevende doen in zijn tijd?). Prioriteiten stellen is een belangrijk aspect daarbij. Onderwerpen als assertiviteit, onderhandelen, delegeren en helder communiceren zijn hierbij van cruciaal belang. Eveneens krijg je de nodige concrete tips en tools om efficiƫnter (snel en handig) met je tijd om te gaan. Deze training is bijzonder waardevol voor supportprofessionals.

Toelatingseisen

Deze training is speciaal ontwikkeld voor supportprofessionals die het fenomeen tijd goed in de vingers willen hebben om hun manager of directeur optimaal te ondersteunen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers