Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Assertief en Effectief Organiseren

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
2 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
1.000 EUR

Over deze opleiding

Aan de hand van duidelijke oefeningen en concrete situaties, checklists en urgentielijsten leer je hoe je effectief en assertief organiseert. Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke effectiviteit en de belangrijke communicatieve vaardigheden die een voorwaarde vormen voor jouw professionele optreden.

In rollenspelen, discussies en oefeningen breng je deze vaardigheden direct in praktijk. De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Deze training leert jou om zelf focus te houden op de dingen waar je mee bezig bent en vooral ook om te zorgen dat jouw manager of directeur precies met die dingen bezig is waar hij mee bezig moet zijn. Je ontwikkelt een aantal essentiële vaardigheden die je nodig hebt om effectiever met tijd om te gaan (wat doe ik in mijn tijd, wat moet mijn leidinggevende doen in zijn tijd?). Prioriteiten stellen is een belangrijk aspect daarbij. Onderwerpen als assertiviteit, onderhandelen, delegeren en helder communiceren zijn hierbij van cruciaal belang. Eveneens krijg je de nodige concrete tips en tools om efficiënter (snel en handig) met je tijd om te gaan. Deze training is bijzonder waardevol voor supportprofessionals.

Toelatingseisen

Deze training is speciaal ontwikkeld voor supportprofessionals die het fenomeen tijd goed in de vingers willen hebben om hun manager of directeur optimaal te ondersteunen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Assertief en Effectief Organiseren en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Assertief en Effectief Organiseren? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's