Cursussen & Trainingen

Assertiviteit op de Werkplek

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.220 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.220 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In deze intensieve training leer je effectiever op te komen voor jezelf. De theorie tijdens de training is gebaseerd op de 3 niveaus waarop verandering wenselijk is: cognitief, emotioneel en gedrag. Onze trainers maken daarbij gebruik van inspirerende en verrassende werkvormen. Daarnaast is ervarend leren in deze training belangrijk. Leren door te doen. In de training worden diverse gedragsvarianten uitgebeeld. Je gaat samen met de groep na of dit assertief, agressief, indirect of subassertief gedrag is. Door het gedrag zelf te ervaren, herken je het beter en pas je effectief gedrag sneller toe. In de training zijn wij altijd op zoek naar de manier die het best bij je past. Tijdens het hele trainingstraject tot enkele weken daarna heb je toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 10 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

In deze intensieve assertiviteitstraining leer je effectiever op te komen voor jezelf. Je leert meer over assertieve communicatie (verbaal en non-verbaal), waardoor je prettiger samenwerkt. Vind je het moeilijk om assertief en duidelijk voor je mening of wensen uit te komen? Of zeggen anderen misschien juist dat je te direct bent? Na het volgen van deze training gaat het uitspreken van gedachten en gevoelens je makkelijker af, juist in situaties waarin anderen iets anders willen dan jij wilt. Deze training is bijzonder waardevol voor supportprofessionals.

Toelatingseisen

Deze assertiviteitstraining is ontwikkeld voor iedereen die sterker wil staan in (groeps)situaties waarin hun mening, wensen en gevoelens verschillen van die van de ander.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers