Cursussen & Trainingen

Basis Schrijfvaardigheid voor de Secretaresse

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
12 dagen
Prijs
4.070 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
12 dagen
Prijs
4.070 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Je leert dingen die je veelal direct in je eigen werk kunt toepassen. In de modules wordt aandacht besteed aan correct Nederlands, zakelijk schrijven, notuleren en zakelijke correspondentie.

In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

De opleiding duurt 12 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 12 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 24 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

In dit zeer praktijkgerichte Schoevers-programma ontwikkel je brede, professionele schrijfvaardigheden die essentieel zijn voor een professionele secretaresse. Er is aandacht voor correct Nederlands, brieven schrijven, notuleren en zakelijke correspondentie. Voor een secretaresse, managementassistent of officemanager is een uitstekende schrijfvaardigheid essentieel. Met deze waardevolle Schoevers-opleiding zet je hierin een belangrijke stap.

Toelatingseisen

Je werkt als supportmedewerker of secretaresse en wilt graag sterker worden in je schriftelijke taalvaardigheid. In de Schoevers-opleiding Basis Schrijfvaardigheid voor de Secretaresse wordt aandacht besteed aan alle relevante onderdelen van schriftelijke communicatie voor secretaresses.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers