Basisopleiding Typevaardigheid (exclusief examen)

Hogeschool Schoevers, Afstandsonderwijs
Tijdsduur
10 online lessen
Prijs
199 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
10 online lessen
Prijs
199 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Typen is een noodzakelijke vaardigheid voor iedereen die met taal en tekst omgaat. Tegenwoordig gebeurt alles achter de computer: e-mailen, brieven schrijven, informatie zoeken enzovoort. Je kunt veel tijd besparen als je snel kunt typen. Deze opleiding is erop gericht om je typevaardigheden zo snel mogelijk te ontwikkelen en minimaal 150 aanslagen per minuut te halen.

Deze opleiding bestaat uit 10 online lessen, die je thuis vanachter je eigen computer doorloopt. Je hebt hiervoor zelf een computer met internet nodig. Na inschrijving ontvang je de inloggegevens voor de website waarop de oefeningen staan. Heb je alle 10 de lessen via de website doorlopen, dan neem je deel aan het online examen. De online lessen zijn helemaal gericht op het slagen voor het praktijkgerichte examen. Door veel te oefenen vergroot je je typesnelheid en behaal je in korte tijd het typediploma van Schoevers.

Toekomstperspectief

Als supportprofessional moet je beschikken over uitstekende typevaardigheden. Daarom biedt Schoevers jou de kans om deze vaardig­heden sterk te verbeteren. In deze compacte, online opleiding ontwikkel je de professionele vaardigheden van het computertypen. Je bekwaamt je onder andere in snel en blind typen, en ontwikkelt de juiste houding achter het toetsenbord. Met het typevaardigheidsdiploma van Schoevers ben je meer waard. Daarnaast is dit diploma een belangrijk onderdeel van veel Schoevers opleidingen. Wil jij bijvoorbeeld doorstuderen naar managementassistent? Dan heb je met dit diploma op zak al een belangrijk en verplicht deel afgerond!

Toelatingseisen

Wil je in korte tijd je professionele typevaardigheden ontwikkelen? Dan is deze training de juiste keuze.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers