Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Business English-A

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
3 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
1.385 EUR

Over deze opleiding

In een individuele intake wordt vastgesteld wat je niveau is en welke kennis en vaardigheden je nodig hebt om efficiënt in het Engels te communiceren. Je behandelt alleen grammatica die je direct kunt toepassen. Je leert de taalvaardigheden die je nodig hebt in praktijkgerichte opdrachten. Je brengt de vaardigheden die je ontwikkelt, zo snel mogelijk in de praktijk. Dit doe je met behulp van simulaties en rollenspelen. Je doelstellingen en achtergrond zijn het uitgangspunt bij de oefeningen. Je trainer beoordeelt je activiteiten en opdrachten. Je krijgt ook altijd uitgebreide feedback op oefeningen en je vorderingen. Deze continue feedback en begeleiding zijn een essentieel onderdeel van je leerproces. Hiermee boek je aantoonbare vooruitgang. Je krijgt ook thuisopdrachten mee, die je uitgebreid bespreekt.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 10 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Speelt de Engelse taal een belangrijke rol in je werk? Telefoneer je regelmatig in het Engels, voer je zakelijke gesprekken en ontvang je buitenlands bezoek? Dan is deze training zeer geschikt voor je. In deze training verbeter je effectief je zakelijk Engels. Je leert de taal snel en efficiënt. Je leert in het Engels goed voor de dag te komen. Daarnaast reiken we je handige zinnen en uitdrukkingen aan, die je op je werk met succes kunt gebruiken. Het resultaat: je spreekt met meer zelfvertrouwen Engels in een zakelijke omgeving. Wanneer je in je rol als supportprofessional regelmatig Engels moet spreken, dan is deze training een absolute aanrader.

Toelatingseisen

In je functie kom je regelmatig in contact met de Engelse taal. Je hebt enige basiskennis, maar je hebt moeite om de Engelse taal in een professionele werkomgeving te gebruiken. Je beheerst de taal op niveau A2 van het Europees Referentiekader. Kijk voor meer informatie over het Europees Referentiekader op www.erk.nl.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Business English-A en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Business English-A? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's