Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Business English-B

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
3 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
1.368 EUR

Over deze opleiding

In een individuele intake wordt vastgesteld wat je niveau is en welke kennis en vaardigheden je nodig hebt om efficiënt in het Engels te communiceren. Je behandelt alleen grammatica die je direct kunt toepassen. Je leert de taalvaardigheden die je nodig hebt in praktijkgerichte opdrachten. Je brengt de vaardigheden die je ontwikkelt, zo snel mogelijk in de praktijk. Dit doe je met behulp van simulaties en rollenspelen. Je doelstellingen en achtergrond zijn het uitgangspunt bij de oefeningen. Je trainer beoordeelt je activiteiten en opdrachten. Je krijgt ook altijd uitgebreide feedback op oefeningen en je vorderingen. Deze continue feedback en begeleiding zijn een essentieel onderdeel van je leerproces. Hiermee boek je aantoonbare vooruitgang. Je krijgt ook thuisopdrachten mee, die je uitgebreid bespreekt.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 10 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Op je werk spreek je regelmatig Engels. Dit gaat je aardig af, maar je wilt je Engels verder professionaliseren en zelfverzekerder gesprekken voeren. Dan is deze training iets voor jou. Tijdens de training besteed je ook aandacht aan enkele complexere vaardigheden. Je zult versteld staan van hoe je in relatief korte tijd je zakelijk Engels verbetert. Deze training is bijzonder waardevol voor supportprofessionals die regelmatig Engels moeten spreken en hun mondelinge taalvaardigheid naar een professioneel niveau willen brengen.

Toelatingseisen

Je communiceert geregeld in het Engels, maar je wilt je communicatieve vaardigheden graag verder professionaliseren. Je beheerst de taal op niveau B1/B2 van het Europees Referentiekader. Kijk voor meer informatie over het Europees Referentiekader op www.erk.nl.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Business English-B en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Business English-B? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's