Correct Nederlands

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.460 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.460 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De Nederlandse taal kent veel verschillende regels en uitzonderingen als het gaat om spelling en grammatica. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je weleens twijfelt over zaken als zinsopbouw, werkwoordvormen, grammatica en spelling. In deze opleiding leer je op een leuke en interactieve manier spel- en taalproblemen op te lossen. De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Je leert dingen die je veelal direct in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Toekomstperspectief

Correct Nederlands kunnen schrijven lijkt makkelijk, maar is dit zeker niet. Juist supportmedewerkers moeten foutloos Nederlands kunnen schrijven. In een ondersteunende rol kun je je eigenlijk geen grammaticale blunders permitteren. Met deze waardevolle Schoevers-opleiding zet je de puntjes op de i.

Toelatingseisen

Je werkt of wilt gaan werken als supportmedewerker of secretaresse en wilt graag je kennis van het Nederlands versterken. De opleiding is ontwikkeld voor supportmedewerkers en secretaresses die hun schrijfvaardigheden qua Nederlandse taal op MBO-niveau verder willen ontwikkelen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers