Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

English Writing Skills

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
3 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
1.355 EUR

Over deze opleiding

In de training staat het doen centraal. Na een korte inleiding op de theorie ga je vlot aan de slag met praktische oefeningen en schrijfopdrachten. Je praktijk staat hierbij centraal. Tijdens de training oefen je ook met materiaal uit je eigen werksituatie. Je werkt met studiemateriaal dat speciaal voor deze training is ontwikkeld: helder en praktijkgericht met handige checklists, tips en tools die je zeker van pas komen in je dagelijkse praktijk. De trainer geeft direct feedback op je teksten. In de groep wissel je ervaringen, correct geschreven brieven en heldere e-mails uit, zodat je optimaal van elkaar leert. De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 10 deelnemers.

Toekomstperspectief

Als supportprofessional moet je regelmatig in het Engels schrijven. Heb je moeite met het schrijven van Engelse brieven, rapporten, e-mails en verslagen? Kost het je te veel tijd? In deze praktijkgerichte training leer je sneller en professioneler zakelijk Engels schrijven. Je ontwikkelt een bredere woordenschat voor zakelijke correspondentie. Ook leer je hoe je de zakelijke standaarden van Engelse schriftelijke communicatie uitstekend kunt hanteren. Van deze praktijkgerichte training heb je je hele (internationale) carrière als supportprofessional veel profijt.

Toelatingseisen

Je schrijft regelmatig Engelse teksten voor je werk. Je beheerst de taal op niveau B1 van het Europees Referentiekader. Kijk voor meer informatie over het Europees Referentiekader op www.erk.nl.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in English Writing Skills en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over English Writing Skills? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's