Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Excel Advanced: Formules en Functies

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Oudenoord 325 - Toon alles  
1 dag
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
370,50 EUR

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je efficiënter en effectiever gebruik te maken van Excel. Je leert de meest gebruikte functies, zoals het rekenen met datum en tijd en het zoeken in tabellen met behulp van Verticaal Zoeken (Vlookup). Daarnaast leer je meer functies met elkaar te combineren (nesten), waardoor je in staat bent complexe berekeningen uit te voeren. Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Excel 2013. Werk je met Excel 2007, Excel 2010 of Excel 2016? Ook dan is deze training zeer geschikt voor jou!

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Diploma

Na afloop van deze Excel Advanced-training ontvang je het certificaat Excel Advanced: Formules en Functies van onze businesspartner Computrain.

Toekomstperspectief

Gebruik jij in je werk Excel vaak voor meer dan alleen de basisfuncties? Maar weet je niet altijd hoe dit allemaal werkt en hoe je dit het beste kunt doen? Dan is deze training iets voor jou! Je gaat namelijk dieper in op bepaalde functionaliteiten die voor jou in je werk van relevant belang zijn. Onder leiding van Excel-experts ga je aan de slag met een groot aantal handige functies en leer je tijdbesparende formules toe te passen.

Toelatingseisen

Deze training is uitermate geschikt voor gebruikers van Excel 2007, Excel 2010, Excel 2013 of Excel 2016, die efficiënt willen werken in Excel door meer gebruik te maken van formules en functies.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Excel Advanced: Formules en Functies en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Excel Advanced: Formules en Functies? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's