Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Oudenoord 325 - Toon alles  
2 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
641 EUR

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leer je de basis om goed te werken met Excel. Je leert getallen en data in te voeren en eenvoudige berekeningen te maken. Ook het opmaken van werkbladen en cellen is onderdeel van deze training. Daarnaast leer je hoe je werkbladen overzichtelijk afdrukt. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Excel 2013. Werk je met Excel 2007, Excel 2010 of Excel 2016? Ook dan is deze training zeer geschikt voor je! Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Diploma

Deze basistraining vormt een goed startpunt voor iedereen die zich verder wil bekwamen in het gebruik van Microsoft Excel. Na afloop van de training ontvang je het officiële certificaat Excel Basis

Toekomstperspectief

Als supportprofessional krijg je regelmatig met Excel-documenten te maken. Wil je een goed inzicht krijgen in de structuur en werkwijze van Excel? Dan is deze training zeer geschikt voor je. Excel is wereldwijd het meest toegepaste spreadsheetprogramma. Onder leiding van de beste Excel-trainers van Nederland ga je direct aan de slag met dit waardevolle programma. In deze training ligt de nadruk op het toepassen van elementaire technieken van het spreadsheetprogramma.

Toelatingseisen

Je wilt een goed inzicht krijgen in de structuur en werkwijze van Excel.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Excel Basis en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Excel Basis? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's