HBO Associate degree

HBO Associate degree Officemanagement, voor Ervaren Officemanagers

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
39 dagen
Prijs
12.710 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
39 dagen
Prijs
12.710 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Associate-degreeopleidingen duren in principe 2 jaar. Op basis van je vrijstellingsprogramma kom je mogelijk in aanmerking voor studieduurverkorting. Dit is afhankelijk van je vooropleiding en je werkervaring. De kosten van de opleiding zoals opgenomen zijn gebaseerd op 2 jaar. Eventuele vrijstellingen worden verrekend.

De opleiding bestaat in totaal uit 2 fases met 1 avondbijeenkomst in de week of 1 dagbijeenkomst per 2 weken, en afsluitend ga je afstuderen.

Diploma

Je examens bestaan uit schriftelijke examens [SE], moduleopdrachten [MO], mondelinge examens [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het programma zie je hoe je ieder onderdeel afrondt. Uiteraard houden wij je hierover op de hoogte tijdens jouw opleiding. Ter afsluiting schrijf je een scriptie.

Toekomstperspectief

Als ervaren supportprofessional kun je bij Schoevers in korte tijd een erkend diploma behalen op HBO-niveau. Voorafgaand neem je deel aan een vrijstellingsprocedure. In de procedure worden je opgedane kennis en ervaring vastgelegd. Vervolgens doorloop je dan een studieprogramma op maat.

Toelatingseisen

Je bent ervaren directiesecretaresse, officemanager of managementassistent. Je functioneert op HBO-niveau en je wilt dat graag laten uitmonden in een erkend diploma.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers