Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Executive Officemanagement (1 jaar)

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen - Toon alles  
18 dagen
   
HBO Bachelor
Deeltijd
6.485 EUR

Over deze opleiding

Het programma biedt je een compleet overzicht van alle onderwerpen die voor jou als officemanager relevant zijn. Je verdiept je onder andere in organisaties, projecten en je werkt aan je communicatieve en managementvaardigheden. Daarnaast versterk je je kwaliteiten op het gebied van Engels. Als officemanager, en zeker als je Schoevers hebt gedaan, beheers je je talen. Waar mogelijk koppel je de opdrachten aan je eigen werkomgeving.

De opleiding HBO Executive Officemanagement biedt jou een compleet programma op HBO-niveau. De praktijkgerichte manier van werken zal je bijzonder aanspreken. En wat prettig is, is dat je het diploma van deze korte opleiding mogelijk als vrijstelling kunt inbrengen in de volledige opleiding HBO Associate degree Officemanagement en HBO Bachelor Communicatie en Organisatie van Schoevers. Je rond hiermee namelijk de 2e fase af van deze producten.

Je kunt dit programma volgen in 1 of 2 jaar. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde, met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de 2-jarige variant lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 1 jaar te volgen, heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 2 jaar, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Diploma

De module Effectief communiceren en beïnvloeden sluit je af met een mondeling examen. De module Business English II wordt afgerond met een mondeling en schriftelijk examen. De overige modules rond je af met een praktijkopdracht. Naast de afronding van de modules werk je aan een integrale eindopdracht, waarin je laat zien dat je ook beschikt over voldoende onderzoeksvaardigheden op HBO-niveau. Bij een voldoende resultaat ontvang jij het diploma HBO Executive Officemanagement van Schoevers.

Toelatingseisen

Je wilt doorgroeien als supportprofessional of officemanager op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Executive Officemanagement (1 jaar) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Executive Officemanagement (1 jaar)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's