HBO Bachelor

HBO Executive Officemanagement (1 jaar)

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
6.485 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
6.485 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Het programma biedt je een compleet overzicht van alle onderwerpen die voor jou als officemanager relevant zijn. Je verdiept je onder andere in organisaties, projecten en je werkt aan je communicatieve en managementvaardigheden. Daarnaast versterk je je kwaliteiten op het gebied van Engels. Als officemanager, en zeker als je Schoevers hebt gedaan, beheers je je talen. Waar mogelijk koppel je de opdrachten aan je eigen werkomgeving.

De opleiding HBO Executive Officemanagement biedt jou een compleet programma op HBO-niveau. De praktijkgerichte manier van werken zal je bijzonder aanspreken. En wat prettig is, is dat je het diploma van deze korte opleiding mogelijk als vrijstelling kunt inbrengen in de volledige opleiding HBO Associate degree Officemanagement en HBO Bachelor Communicatie en Organisatie van Schoevers. Je rond hiermee namelijk de 2e fase af van deze producten.

Je kunt dit programma volgen in 1 of 2 jaar. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde, met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de 2-jarige variant lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 1 jaar te volgen, heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 2 jaar, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Diploma

De module Effectief communiceren en beïnvloeden sluit je af met een mondeling examen. De module Business English II wordt afgerond met een mondeling en schriftelijk examen. De overige modules rond je af met een praktijkopdracht. Naast de afronding van de modules werk je aan een integrale eindopdracht, waarin je laat zien dat je ook beschikt over voldoende onderzoeksvaardigheden op HBO-niveau. Bij een voldoende resultaat ontvang jij het diploma HBO Executive Officemanagement van Schoevers.

Toelatingseisen

Je wilt doorgroeien als supportprofessional of officemanager op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers