HBO Bachelor

HBO Officemanagement (2 jaar)

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
6.225 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
6.225 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens deze zeer praktijkgerichte opleiding ga je aan de slag met alles wat belangrijk is voor een succesvolle officemanager. Je verdiept je onder andere in organisaties, je verbetert je taalvaardigheid in zowel Nederlands als Engels en je werkt aan je communicatieve en managementvaardigheden. Waar mogelijk koppel je de opdrachten aan je eigen werkomgeving.

Diploma

Je rondt de modules Organisatie en management, Business English en Zakelijk Nederlands af met een schriftelijk examen. De module Vaardigheden managementsupport sluit je af met een mondeling examen. Voor de overige modules maak je een praktijkopdracht als toets. Je sluit het geheel af met een integrale eindopdracht, waar je laat zien dat je ook beschikt over voldoende onderzoeksvaardigheden op HBO-niveau. Bij een voldoende resultaat ontvang je het zeer gewaardeerde diploma HBO Officemanagement van Schoevers.

Toekomstperspectief

Met HBO Officemanagement van Schoevers heb je een stevige kern waarmee je je kansen in je carrière vergroot. Dit aantrekkelijke programma is eengroot onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde opleidingen HBO Associate degree Officemanagement en HBO Bachelor Communicatie en Organisatie van Schoevers. Na afronding van deze opleiding kom je dan ook mogelijk in aanmerking voor vrijstelling voor de 1e fase van een van deze erkende opleidingen. Zo kun je stapsgewijs verder studeren bij Schoevers op erkend HBO-niveau.

Toelatingseisen

Je wilt doorgroeien als managementassistent, (aankomend) officemanager of secretaresse.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers