Internationaal Secretaresse - 30 maanden

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
27,5 uur
Prijs
7.795 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
27,5 uur
Prijs
7.795 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak. Het programma wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Als je al een bij de opleiding passende werkomgeving hebt, merk je dat direct. Je leert dingen die je meteen in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Het programma is opgebouwd uit vakmodules voor de secretaresse, een programma gericht op computervaardigheden en een intensieve training Engels, zodat je ook op dat gebied goed uit de voeten kunt. In de opleiding wordt aandacht besteed aan alle onderwerpen waarover je moet beschikken als secretaresse. Zo beheers je na de opleiding uitstekende communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling, ben je prima in staat om mensen te ontvangen en heb je het organisatietalent waardoor je je leidinggevende veel werk uit handen kunt nemen. Kortom: dit is een zeer boeiend en compleet programma!

Toekomstperspectief

Als internationaal secretaresse ondersteun je afdelingshoofden die veel buitenlandse contacten hebben. Je regelt buitenlandse reizen en onderhoudt contact met bedrijven in Europa en andere delen van de wereld. In de Schoevers-opleiding Internationaal Secretaresse is Business English een kernvak. Je leert het zakelijk taalgebruik en de zakelijke conventies van het internationaal zakendoen van Schoevers-docenten die hier zelf in de praktijk mee te maken hebben. Natuurlijk is er daarnaast in de opleiding ruim aandacht voor computervaardigheden en zakelijke communicatie in het Nederlands. Of je nu kiest voor een Nederlands bedrijf met veel internationale contacten of voor een grote multinational, met de Schoevers-opleiding Internationaal Secretaresse kun je overal terecht.

Toelatingseisen

Je wilt in je werk graag over de grenzen van ons land kunnen kijken. Je wilt je kennis van het Engels verstevigen en tegelijkertijd alles leren om als secretaresse in een internationale omgeving aan de slag te kunnen. Als je je talenkennis nog verder wilt uitbreiden, kies dan ook voor de cursus Zakelijk Duits.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers