Juridisch Secretaresse (1 jaar)

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
5.875 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
5.875 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In iedere module wordt een ander onderwerp behandeld. Dat maakt het programma erg overzichtelijk. Iedere module wordt ook apart afgerond. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

In de modules wordt aandacht besteed aan alle essentiële kennis en vaardigheden waarover je moet beschikken om het gewaardeerde Schoevers-diploma te mogen ontvangen. Voor een juridisch secretaresse zijn juridische terminologie en correspondentie erg belangrijk. Daarnaast is er in de opleiding veel aandacht voor uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk), organiseren en notuleren. Kortom een zeer boeiend en compleet programma!

Toekomstperspectief

Van alternatieve sanctie tot zekerheidsstelling en van appèl tot wraking: na het volgen van de Schoevers-opleiding Juridisch Secretaresse weet je precies wat deze termen inhouden. In deze opleiding werk je aan de belangrijkste secretariële vaardigheden voor de juridische beroepspraktijk én leer je wat je nodig hebt om juridische stukken te begrijpen en juridische correspondentie op de correcte manier te kunnen voeren. De Schoevers-opleiding Juridisch Secretaresse biedt je dé ideale combinatie als je aan het werk wilt op een notaris- of advocatenkantoor, bij een rechtbank, een gerechtsdeurwaarder of op de juridische afdeling van een groot bedrijf.

Toelatingseisen

Ben je geïnteresseerd in de wereld van rechtbank en advocatuur? Wil jij degene zijn die efficiënt en met kennis van zaken ondersteuning biedt? Kies dan voor de Schoevers-opleiding Juridisch Secretaresse. De opleiding wordt gegeven op MBO-niveau. Als je al in het bezit bent van het diploma (Directie)secretaresse of Managementassistent raden we je aan te kiezen voor de opleiding Werken als Juridisch Secretaresse, als waardevolle aanvulling op je curriculum vitae.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers