HBO Bachelor

Management en Communicatie

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.265 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.265 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Je leert dingen die je veelal direct in je eigen werk kunt toepassen. In de modules wordt ingegaan op belangrijke kennis en inzichten in management, plannen en organiseren en ontwikkel je uitstekende vaardigheden op het gebied van communicatie.

In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

De opleiding duurt 12 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 18 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

In de praktijkgerichte Schoevers-opleiding Management en Communicatie oefen je aan de hand van praktische opdrachten hoe je ervoor zorgt dat informatie op de juiste wijze wordt overgebracht. Daarnaast leer je hoe je ervoor zorgt dat werkzaamheden efficiƫnt worden georganiseerd. Goed inzicht in hoe organisaties functioneren helpt jou om je manager of afdeling uitstekend te ondersteunen bij het plannen en organiseren van de werkzaamheden en bij het gericht communiceren met verschillende doelgroepen.

Toelatingseisen

Je werkt als supportmedewerker en wilt graag sterker worden in het plannen en organiseren van de werkzaamheden op jouw afdeling. In de Schoevers-opleiding Management en Communicatie leer je hoe je dit doet, bovendien leer je hoe je hierover helder met je leidinggevende kunt communiceren. De opleiding wordt gegeven op MHBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers