MBO Secretaresse niveau 3

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+14 locations)
Tijdsduur
12 dagen
Prijs
5.865 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
12 dagen
Prijs
5.865 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Deze praktijkgerichte opleiding is speciaal ontwikkeld voor volwassen studenten. Het programma is gericht op de combinatie van werken en leren. Tijdens de klassikale bijeenkomsten leer je samen met andere studenten veel over organiseren en communiceren. Deze kennis wordt vertaald naar concrete opdrachten, zodat je jouw kennis direct in praktijk brengt. Hierdoor krijg je meer ervaring met het beroep en bouw je aan je beroepsvaardigheden.

Je neemt deel aan klassikale bijeenkomsten met veel praktijkvoorbeelden. Dit heeft als voordeel dat je direct contact hebt met je docent. De klassikale bijeenkomsten zijn georganiseerd in een aantal modules. Het voordeel hiervan is dat de onderwerpen apart behandeld en afgerond worden. Je leert bovendien samen in een groep met andere volwassenen die in eenzelfde situatie als jij ook een MBO-diploma willen behalen.

Diploma

Deze opleiding duurt 12 maanden. De opleiding wordt aangeboden in een dag- en een avondvariant. Bij de dagopleiding volg je 12 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur en 6 bijeenkomsten van 3 uur voor de begeleiding. De avondopleiding omvat 30 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je kunt deze opleiding ook deels op afstand volgen op basis van e-Learning (zie Praktische informatie voor meer informatie).

Toekomstperspectief

Als secretaresse ben je vaak de steun en toeverlaat en diegene die alles regelt binnen een organisatie. Je hebt afwisselend werk. Hierbij kun je denken aan het voorbereiden of organiseren van activiteiten, het bijhouden van een agenda, het beantwoorden van e-mails en telefoontjes en het bijwonen en uitwerken van vergaderingen. Lijkt dit je interessant werk? Dan is deze MBO-opleiding jouw kans! In deze opleiding word je namelijk opgeleid voor het diploma 'MBO Secretaresse niveau 3'. Dit is hét officieel erkende diploma voor de professionele secretaresse. Door voor deze MBO-opleiding te kiezen creëer je voor jezelf een uitstekende toekomst. Je leert tijdens de opleiding op een leuke en afwisselende manier veel over organiseren, communiceren en corresponderen. Schoevers organiseert deze erkende opleiding samen met NCOI, de grootste erkende opleider van Nederland. Officieel erkend.

Toelatingseisen

Je wilt je graag ontwikkelen tot een professionele secretaresse met een landelijk erkend diploma.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers