Nederlands voor Supportprofessionals

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

De opleiding duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 12 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

Deze korte opleiding is speciaal ontwikkeld voor directiesecretaresses, managementassistenten en officemanagers die foutloos willen schrijven. De Nederlandse taal is moeilijk. In deze opleiding leer je foutloos schrijven. De meer ingewikkelde grammaticale onderwerpen, spellingkwesties en stijlfouten komen uitgebreid aan de orde. Voor de supportprofessional die perfect Nederlands wil schrijven, is deze opleiding een absolute aanrader.

Toelatingseisen

Je werkt als supportprofessional en wilt je vaardigheden op het gebied van correct schrijven op een hoger plan brengen. De opleiding is ontwikkeld voor professionals op MHBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers