HBO Bachelor

Next Supportmanagement en Organisatie

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding bestaat uit 2 modules. In de module Next supportmanagement wordt ingegaan op supportmanagement nieuwe stijl: Het Nieuwe Werken, de digitalisering waarbij jij, je collega's en leidinggevenden niet gebonden zijn aan een kantooromgeving. Het vraagt andere skills om goed en effectief te werken. In de module Organisatie en management verbreed je je blikveld en ontwikkel je je kennis en inzicht verder op goed (HBO-)niveau. De rol van de supportprofessional wordt steeds zwaarder. Er worden hogere eisen gesteld. Dat betekent ook dat je meer weet van management en organisatie. Erg leuke en uitdagende onderwerpen, die wij in een hele praktische module hebben gecombineerd.

Het programma wordt verzorgd door ervaren vakdocenten en trainers. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

De opleiding duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 12 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

De praktijkgerichte opleiding Next Supportmanagement en Organisatie leert jou effectief om te gaan met alle belangrijke veranderingen die plaatsvinden als gevolg van digitalisering. Je leert niet alleen hoe je dit toepast op je eigen werk, maar je leert ook om dit wat breder te benaderen vanuit management en organisatie. Daarmee ben je volledig bij met alle nieuwe ontwikkelingen die plaatsvinden en ben je bovendien breder inzetbaar. Je rondt de opleiding af met een echt Schoevers-diploma.

Toelatingseisen

Dit korte programma is gericht op supportprofessionals die alles willen weten van de moderne ontwikkelingen in het werkveld van support.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers