Cursussen & Trainingen

Notuleren op de Laptop

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
1 dag
Prijs
720 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
1 dag
Prijs
720 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens deze training van 1 dag ga je heel praktijkgericht aan de slag. Je leert de stof die de docent uitlegt direct toe te passen in de praktijk. Met verschillende interactieve werkvormen leer je zo op een leuke manier de kneepjes van het notuleren op een laptop.

Diploma

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Toekomstperspectief

Goed en duidelijk notuleren is niet altijd makkelijk. Gelukkig kun je tegenwoordig met je laptop snel en makkelijk al gelijk digitaal notuleren. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk het beste? Wat zijn handige tips en trucs om zo kort, snel en goed mogelijk te notuleren? Tijdens deze training leer je het. Je leert hoe je kunt luisteren, formuleren en typen tegelijkertijd. Daarnaast leer je erachter te komen wat belangrijk is om op te schrijven, maar vooral ook wat je niet hoeft op te schrijven. Verder leer je de laptop als handig hulpmiddel in te zetten. Vaak kun je namelijk al veel voorbereiden via de laptop. Kortom: de ideale training voor iedereen die veel en vaak notuleert op een laptop en daar een stuk efficiƫnter in wil worden.

Toelatingseisen

Voor je werk moet je vaak notuleren op een laptop en je wilt hier beter en effectiever in worden.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers