Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Officemanagement specialisatie HR-management (2 jaar)

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen - Toon alles  
18 dagen
   
HBO Bachelor
Deeltijd
5.875 EUR

Officemanagement specialisatie HR-management (2 jaar)

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak. Het programma wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Als je al een bij de opleiding passende werkomgeving hebt, merk je dat direct. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent. In de modules wordt aandacht besteed aan alle essentiële kennis en vaardigheden waarover je moet beschikken om het gewaardeerde Schoevers-diploma te mogen ontvangen. Specifiek wordt in dit programma ingegaan op personeelsmanagement. Hier leer je belangrijke HR-onderwerpen zoals plannen van personeel en werving en selectie. De module Personeelsinstrumenten gaat in op arbeidsjuridische zaken en de F&B-cyclus. Kortom een zeer boeiend en compleet programma!

Duur van de opleiding

Je kunt dit programma volgen in 1 of 2 jaar. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde, met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de 2-jarige variant lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 1 jaar te volgen, heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 2 jaar, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Toekomstperspectief

Voor veel officemanagers geldt dat ze naast hun algemene taken ook een aantal meer specialistische taken verzorgen, bijvoorbeeld op het gebied van HR-management. In de Schoevers-opleiding Officemanagement specialisatie HR-management komen beide elementen voor. Je leert alles wat nodig is om effectief te communiceren en de processen in een organisatie efficiënt te coördineren. Daarnaast bespreken ervaren docenten uit de HR-praktijk de verschillende aspecten van personeelsmanagement. Met het Schoevers-diploma Officemanagement specialisatie HR-management beschik je over een unieke combinatie van algemene en specialistische kennis en vaardigheden. Daarmee heb je bij sollicitaties zeker een streepje voor.

Toelatingseisen

Als je je als officemanager al tijdens je opleiding wilt specialiseren in HR-management, dan is de Schoevers-opleiding Officemanagement specialisatie HR-management de juiste keuze. In de opleiding combineer je algemene officevaardigheden met specifieke kennis op het gebied van HR. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau. Als je al in het bezit bent van het diploma voor officemanager, maar je wilt je specialiseren in HR-management, dan raden we je aan te kiezen voor de Schoevers-opleiding HR-management voor Officemanagers.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Officemanagement specialisatie HR-management (2 jaar) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Officemanagement specialisatie HR-management (2 jaar)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's