Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Persoonlijke Effectiviteit

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
5 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
2.620 EUR

Over deze opleiding

Met behulp van diverse werkvormen werk je aan je zelfinzicht en ontwikkel je vaardigheden die je effectiever maken. Deze training is bijzonder intensief, praktijkgericht en volledig afgestemd op mensen zoals jij. De training is ontwikkeld volgens de unieke HIP-aanpak. HIP staat voor High Impact Performance. Dat betekent dat in de training gebruik wordt gemaakt van prikkelende, speelse en vooral verrassende werkvormen die gegarandeerd het effect van deze training optimaal maken. De bijzondere aanpak helpt je over drempels heen en stimuleert je het beste uit jezelf te halen. Een ervaring om nooit te vergeten.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Je wilt graag doelgericht en slagvaardig te werk gaan. Je wilt meer aandacht krijgen voor de werkzaamheden binnen je organisatie die je belangrijk vindt. Ook wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten. Je hebt alleen het gevoel dat je niet het beste uit jezelf haalt. In deze inspirerende training leer je beter naar jezelf te luisteren en jezelf te managen. Je werkt doelgerichter aan betere resultaten voor jezelf en je organisatie. Deze training is bijzonder waardevol voor supportprofessionals die meer uit zichzelf willen halen.

Toelatingseisen

De training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wil vergroten en meer uit zichzelf wil halen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Persoonlijke Effectiviteit en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Persoonlijke Effectiviteit? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's