Cursussen & Trainingen

Persoonlijke Kracht en Uitstraling

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.820 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.820 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je werkt met behulp van diverse werkvormen aan je persoonlijke bewustwording en inzicht. De oefeningen en rollenspelen worden op individueel niveau geanalyseerd. Je wordt gestimuleerd om geregeld feedback te geven. Het interactieve karakter maakt de training voor jou bijzonder inspirerend. Een open, kritische houding ten opzichte van jezelf bepaalt voor een belangrijk deel de effectiviteit en het succes van de training.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Je beschikt over veel kwaliteiten en mogelijkheden om verder te komen in je carrière. Je merkt echter dat je in bepaalde situaties jezelf krachtiger en zelfverzekerder wilt presenteren. Je wilt graag beter en alerter reageren op uiteenlopende situaties in je werk. In deze training werk je vooral aan je persoonlijke uitstraling. Een bijzonder waardevolle training voor supportprofessionals.

Toelatingseisen

Je hebt enkele jaren werkervaring en je wilt werken aan jouw persoonlijke kracht en uitstraling. De training wordt gegeven op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers