Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Powerpoint Basis

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Oudenoord 325 - Toon alles  
2 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
641 EUR

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leer je technieken om een bestaande presentatie te voorzien van overgangseffecten en animaties waarmee je jouw presentatie dynamischer, aansprekender en zelfs interactiever maakt. Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van PowerPoint 2013. Werk je met PowerPoint 2007, PowerPoint 2010 of PowerPoint 2016? Ook dan is deze training zeer geschikt voor jou!

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Als supportprofessional ben je vaak betrokken bij het opzetten en vervaardigen van presentaties in PowerPoint. In deze PowerPoint-training ligt de nadruk op het toepassen van elementaire technieken van PowerPoint, een van de meest gebruikte presentatieprogramma's ter wereld. Je krijgt inzicht in de structuur van dit programma en je leert hoe je een aantrekkelijke, aansprekende en overtuigende presentatie maakt.

Toelatingseisen

Je bent betrokken bij het opzetten en vervaardigen van presentaties in PowerPoint. Je wilt presentaties aantrekkelijker maken.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Powerpoint Basis en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Powerpoint Basis? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's