Cursussen & Trainingen

Praktisch Leidinggeven

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.820 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 dagen
Prijs
1.820 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens de trainingsdagen is het vooral concreet aanpakken en leren door te doen. Kortom, vooral zelf bezig zijn onder deskundige leiding van de trainer. Denk dan bijvoorbeeld aan het volgende: Hoe kom je over op een ander? Hoe voer je een gesprek? Kun je dat laten zien in een korte oefening? Hoe geef je een compliment of hoe corrigeer je? Tussen de trainingsdagen in ga je in je eigen werkomgeving door met oefenen.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Toekomstperspectief

Het aansturen van medewerkers doet een beroep op je capaciteiten als leidinggevende. In de training Praktisch Leidinggeven reiken we je handvatten aan hoe je deze rol op de juiste wijze kunt invullen. In praktijkcases oefen je verschillende situaties en gesprekstechnieken. Zo leer je de balans te vinden tussen controleren en motiveren en tussen meewerken en delegeren.

Toelatingseisen

Deze training is speciaal bedoeld voor (startend) leidinggevenden die hun managementvaardigheden in een kort programma stevig willen aanscherpen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers