Professioneel Directiesecretaresse - 15 maanden

Hogeschool Schoevers, In Eindhoven (+4 locations)
Tijdsduur
24 dagen
Prijs
6.775 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 dagen
Prijs
6.775 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Het programma bestaat uit de modules van de opleiding Directiesecretaresse. Daarnaast volg je een intensief programma, zodat je je computervaardigheden op goed niveau beheerst. De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak. Dat is erg prettig, omdat je veel van de voorbeelden direct in je eigen praktijk al kunt oefenen. De essentie van Schoevers is niet alleen dat je kennis en inzicht hebt, maar dat je ook over de vaardigheden beschikt als directiesecretaresse. En vooral ook dat je de mentaliteit hebt die nodig is om op hoog niveau als ondersteuner van de directie te werken.<br />In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

Je kunt dit programma volgen in 15 of 27 maanden. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de variant van 27 maanden lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 15 maanden te volgen, heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 27 maanden, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Toekomstperspectief

De Schoevers-opleiding Professioneel Directiesecretaresse is dé opleiding als je in de top van het secretariële vakgebied aan de slag wilt. Na het afronden van de opleiding kun je communiceren en organiseren op het hoogste niveau in organisaties. Je zorgt ervoor dat directieleden optimaal kunnen functioneren door een zorgvuldige planning te maken, informatie te structureren en door soms ook op te treden als strenge portier. Onze Schoevers-docenten hebben ervaring op het hoogste niveau en leren je de zakelijke conventies. Vanuit hun eigen brede praktijkervaring geven ze je advies over het vinden van de juiste balans tussen dienstbaarheid en proactiviteit. Met het Schoevers-diploma Professioneel Directiesecretaresse; op zak, ben je voor iedere directeur de onmisbare rechterhand.

Toelatingseisen

Je bent ambitieus en wilt aan de slag op directieniveau. Je wilt een brede opleiding met aandacht voor alle aspecten van het vak van directiesecretaresse. De opleiding wordt gegeven op MHBO-niveau. Als je aan de slag wilt in een internationale omgeving, kun je ook kiezen voor de opleiding Internationaal Directiesecretaresse.

In deze opleiding is de basis van computervaardigheden opgenomen. Ben je al bekend met Word, Excel en PowerPoint? Dan adviseren wij je om de opleiding Directiesecretaresse te volgen. Je volgt dan hetzelfde programma, op de 3 computervaardigheidstrainingen na.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers