HBO Bachelor

Professioneel Managementassistent - 27 maanden

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
24 dagen
Prijs
6.710 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 dagen
Prijs
6.710 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Dat is juist een van de vele voordelen van Schoevers. Je leert van ervaren professionals die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Het programma bestaat naast vakmodules voor de managementassistent uit een boeiend programma voor professionele computervaardigheden. Zo word je allround opgeleid. Iedere module wordt apart afgesloten.

Diploma

Je kunt dit programma volgen in 15 of 27 maanden. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de variant van 27 maanden lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 15 maanden te volgen, heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 27 maanden, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Toekomstperspectief

Je maakt draaiboeken in Excel, handboeken in Word en ten slotte verzorg je ook de presentatie om het personeel te informeren over het op handen zijnde jubileumfeest. Kortom: je regelt, informeert en organiseert. In de Schoevers-opleiding Professioneel Managementassistent leer je het allemaal. Deze dynamische opleiding bereidt je voor op een dynamisch beroep. In de lessen ga je aan de slag met praktische opdrachten die je in projectgroepen met medestudenten uitwerkt. In de dagelijkse praktijk van de managementassistent is elke dag anders en moet je steeds opnieuw prioriteiten stellen. Jij bent immers de steun en toeverlaat van een afdeling of een groep managers. Met het Schoevers-diploma 'Professioneel Managementassistent' toon je aan een echte allrounder te zijn.

Toelatingseisen

Je werkt graag op een drukke afdeling en je bent graag de spin in het web. Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van communiceren en organiseren en je wilt daarin naar de top met het Schoevers-diploma. De opleiding wordt gegeven op MHBO-niveau. Als je de voorkeur geeft aan het werken in een internationale omgeving raden we je aan de opleiding Internationaal Managementassistent te volgen.

In deze opleiding is de basis van computervaardigheden opgenomen. Ben je al bekend met Word, Excel en PowerPoint? Dan adviseren wij je om de opleiding Managementassistent te volgen. Je volgt dan hetzelfde programma, op de 3 computervaardigheidstrainingen na.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers