HBO Bachelor

Professioneel Officemanager - 15 maanden

Hogeschool Schoevers, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Tijdsduur
24 dagen
Prijs
6.775 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 dagen
Prijs
6.775 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak. Het programma wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Als je al een bij de opleiding passende werkomgeving hebt, merk je dat direct. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Het programma bestaat uit de modules van de opleiding Officemanager en een uitgebreid programma om je computervaardigheden sterk te ontwikkelen. De modules worden apart afgesloten. In de modules wordt aandacht besteed aan alle essentiële kennis en vaardigheden waarover je moet beschikken om het gewaardeerde Schoevers-diploma te mogen ontvangen.

Diploma

Je kunt dit programma volgen in 15 of 27 maanden. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de variant van 27 maanden lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 15 maanden te volgen heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 27 maanden, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Toekomstperspectief

Interne en externe communicatie op het hoogste niveau, dat is waar de officemanager mee bezig is. Als officemanager moet je een goed inzicht hebben in de organisatiestructuur en de plek van de organisatie in de omgeving, zodat je kunt bepalen waar welke communicatie gewenst is. De Schoevers-opleiding Professioneel Officemanager bereidt je gedegen voor op deze taak. Je leert projecten te managen en een projectteam aan te sturen in de veranderende organisaties van nu. Je beheert social media en weet wanneer je welke communicatiemiddelen moet inzetten. Onze ervaren docenten leren je hoe je je netwerk met succes benut. Met het Schoevers-diploma Professioneel Officemanager zet je een belangrijke nieuwe stap in je carrière.

Toelatingseisen

Communicatie en netwerken zijn jouw ding. Je wilt graag leren je vaardigheden op professionele wijze in te zetten via een opleiding op HBO-niveau. Je wilt je opleiding afronden met een diploma dat zijn waarde op de arbeidsmarkt heeft bewezen. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau. Als je de voorkeur geeft aan het werken in een internationale omgeving raden we je aan te kiezen voor de opleiding Internationaal Officemanager.

In deze opleiding is de basis van computervaardigheden opgenomen. Ben je al bekend met Word, Excel en PowerPoint? Dan adviseren wij je om de opleiding Officemanager te volgen. Je volgt dan hetzelfde programma, op de 3 computervaardigheidstrainingen na.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers