Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Schriftelijk Rapporteren

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
2 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
1.220 EUR

Over deze opleiding

Voordat je aan de training begint, vul je een uitgebreid intakeformulier in. De trainer analyseert dit intakeformulier en gebruikt het als voorbereiding op de training. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training.

Deze training bestaat uit een groot aantal praktische oefeningen. Na enkele theoretische inleidingen ga je aan de slag met verschillende schrijfopdrachten. De opdrachten worden uitvoerig met je besproken. Je neemt teksten uit jouw eigen praktijk mee en brengt deze in tijdens de training. Jouw deskundige trainer geeft hier direct feedback op.

Tijdens het gehele trainingstraject tot enkele weken daarna heb je toegang tot de online leeromgeving e-Connect. De maximale groepsgrootte bij deze training is 12 deelnemers.

Toekomstperspectief

Als supportprofessional zul je soms rapporten moeten schrijven als onderdeel van je werkzaamheden. Het schrijven van een goed rapport blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. Daarom bieden we deze training aan. Je leert namelijk hoe rapportages opgebouwd worden en krijgt handige tips en trucs mee. Na afloop stel je jouw rapporten dan ook met meer gemak op dan voorheen. Jouw rapporten zijn helder en minder omvangrijk. Bovendien weet je hierna waar je qua schrijven goed in bent en wat je nog kunt verbeteren.

Toelatingseisen

(Staf)medewerkers en supportprofessionals die geregeld (advies)rapporten, beleidsnota's, memo's en verslagen schrijven.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Schriftelijk Rapporteren en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Schriftelijk Rapporteren? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's