Cursussen & Trainingen

Schriftelijk Rapporteren

Hogeschool Schoevers, In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.220 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2 dagen
Prijs
1.220 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Voordat je aan de training begint, vul je een uitgebreid intakeformulier in. De trainer analyseert dit intakeformulier en gebruikt het als voorbereiding op de training. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training.

Deze training bestaat uit een groot aantal praktische oefeningen. Na enkele theoretische inleidingen ga je aan de slag met verschillende schrijfopdrachten. De opdrachten worden uitvoerig met je besproken. Je neemt teksten uit jouw eigen praktijk mee en brengt deze in tijdens de training. Jouw deskundige trainer geeft hier direct feedback op.

Tijdens het gehele trainingstraject tot enkele weken daarna heb je toegang tot de online leeromgeving e-Connect. De maximale groepsgrootte bij deze training is 12 deelnemers.

Toekomstperspectief

Als supportprofessional zul je soms rapporten moeten schrijven als onderdeel van je werkzaamheden. Het schrijven van een goed rapport blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. Daarom bieden we deze training aan. Je leert namelijk hoe rapportages opgebouwd worden en krijgt handige tips en trucs mee. Na afloop stel je jouw rapporten dan ook met meer gemak op dan voorheen. Jouw rapporten zijn helder en minder omvangrijk. Bovendien weet je hierna waar je qua schrijven goed in bent en wat je nog kunt verbeteren.

Toelatingseisen

(Staf)medewerkers en supportprofessionals die geregeld (advies)rapporten, beleidsnota's, memo's en verslagen schrijven.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers