Cursussen & Trainingen

Schriftelijke Communicatie voor Support Professionals

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Je leert dingen die je veelal direct in je eigen werk kunt toepassen. In de modules wordt aandacht besteed aan correct schrijven en bedrijfscorrespondentie. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

De opleiding duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 12 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

Uitstekende vaardigheid in schriftelijke communicatie is voor supportprofessionals van groot belang. In dit praktijkgerichte Schoevers-programma is op MHBO-niveau aandacht voor schriftelijke taalvaardigheid, speciaal toegespitst op supportprofessionals. Er is aandacht voor correct schrijven en bedrijfscorrespondentie.

Toelatingseisen

Ervaren secretaresses, directiesecretaresses, managementassistenten en officemanagers die hun schriftelijke communicatie verder willen professionaliseren. In de opleiding is aandacht voor lastige grammaticale zaken en spellingkwesties. Maar er is ook ruimschoots aandacht voor het professioneel schrijven van brieven, e-mails en voor zinsbouw en woordkeuze. Alle aspecten die de schriftelijke communicatie professioneler maken.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers