Secretaresse (2 jaar)

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
5.875 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
18 dagen
Prijs
5.875 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In de modules wordt aandacht besteed aan alle essentiële kennis en vaardigheden waarover je moet beschikken. Voor een secretaresse zijn uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk), organisatietalent, notuleren en agendabeheer essentieel. Kortom deze opleiding is zeer boeiend! In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Het programma wordt verzorgd door ervaren vakdocenten en kent een zeer praktijkgerichte aanpak. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Als je al een bij de opleiding passende werkomgeving hebt, merk je dat direct. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen.

Diploma

Je kunt dit programma volgen in 1 of 2 jaar. De opleiding is in beide varianten exact hetzelfde, met hetzelfde aantal bijeenkomsten, waarbij het tempo in de 2-jarige variant lager ligt. Als je ervoor kiest om de opleiding in 1 jaar te volgen, heb je gemiddeld iedere week 1 avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst eens in de 2 weken. Als je de opleiding volgt in 2 jaar, heb je gemiddeld eens in de 2 weken een avondbijeenkomst of 1 dagbijeenkomst per 4 weken.

Toekomstperspectief

De opleiding Secretaresse van Schoevers is een begrip in Nederland. Als je Schoevers hebt, ben je beslist meer waard. Dat zit in onze aanpak. Maar het zit er vooral in hoe wij je aan het eind van een programma hebben voorbereid op die belangrijke rol van secretaresse. Schoevers is niet alleen een opleidingsprogramma, het is een mentaliteit. Hard werken, doelgericht aanpakken en dienstbaar zijn. Je moet verschil kunnen maken op die momenten die ertoe doen. Dit leren wij je. En dat doen wij al vele jaren met veel succes. Onze docenten zijn allemaal erg ervaren in het secretariële vak. Zij helpen je om een topsecretaresse te worden. Ook juist in een moderne - online - kantooromgeving. Het complete programma leidt je op om het vak van secretaresse succesvol uit te voeren.

Toelatingseisen

Je hebt ambitie en wilt graag secretaresse worden of je bent actief in een secretariële rol en wilt je kennis en vaardigheden stevig ontwikkelen in een intensief programma met het officiële Schoevers-diploma. De opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau 3 of 4. Indien je nog niet over voldoende computervaardigheden beschikt, kies dan voor de Schoevers-opleiding Professioneel Secretaresse.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers