HBO Bachelor

Secretary Next: Business Essentials

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.200 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
9 dagen
Prijs
3.200 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding spitst zich toe op management. De modules Organisatie en management en Finance for non-financials geven je praktische inzichten in hoe organisaties werken en hoe jij daar in jouw supportrol relevante taken van de manager kunt overnemen. De module Next supportmanagement gaat in op de betekenis van digitalisering en Het Nieuwe Werken. Dat maakt jou een flexibele en veelzijdige duizendpoot om het bedrijf optimaal te kunnen ondersteunen als comanager. Het programma wordt verzorgd door ervaren vakdocenten, die vooral vanuit de praktijk werken. Je leert dingen die je direct in je eigen werk kunt toepassen. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Diploma

De opleiding duurt 12 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 18 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Toekomstperspectief

In de opleiding Secretary Next: Business Essentials leer je wat een organisatiestrategie inhoudt en hoe die zich vertaalt in een managementstijl, communicatie, besluitvorming, structuren en processen. De centrale vraag in de opleiding is hoe jij als managementondersteuner met die kennis extra toegevoegde waarde kunt bieden. Alles wat je daarvoor nodig hebt, vind je in deze praktische opleiding op HBO-niveau.

Toelatingseisen

Wil jij de comanager zijn die de werkwereld van de manager begrijpt en samen met de manager aan de slag gaat voor de organisatie? Dan is de opleiding Secretary Next: Business Essentials iets voor jou. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers