Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

SharePoint 2013 Content Management Fundamentals

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
2 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
741 EUR

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training worden theorie en praktijk afgewisseld. Je leert een SharePoint-omgeving te beheren op functioneel gebied. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod: Het beheer van documenten en van afbeeldingen Pagina's, Wiki's en Aankondigingen. Technische aspecten komen in deze training niet aan de orde.

Diploma

Na afloop van de training ontvangt je het officiële certificaat SharePoint 2013 Content Management Fundamentals.

Toekomstperspectief

Steeds meer supportprofessionals werken met SharePoint. SharePoint is een zeer belangrijk platform dat de samenwerking tussen mensen onderling makkelijker maakt. Met SharePoint kunnen websites worden opgezet om zo informatie met elkaar en anderen te delen. Dit kan de productiviteit aanzienlijk verhogen. Je leert in deze training hoe je een website of sitecollectie kunt inrichten, onderhouden en verwijderen. Onder leiding van ervaren trainers ga je direct op een praktische wijze aan de slag met de fundamentals van SharePoint.

Toelatingseisen

Deze SharePoint-training is speciaal ontwikkeld voor onder meer contentbeheerders, redacteuren, communicatiemedewerkers en voor (directie)secretaresses met weinig of geen technische achtergrond, die verantwoordelijk zijn voor het beheer van inhoud van een contentmanagementsysteem gebaseerd op SharePoint.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in SharePoint 2013 Content Management Fundamentals en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over SharePoint 2013 Content Management Fundamentals? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's