Werken als Juridisch Secretaresse

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Door gericht te oefenen met opdrachten en cases leer je snel. In de modules wordt ingegaan op juridische onderwerpen die voor een secretariële rol relevant zijn. Zo leer je juridische brieven schrijven en heb je na de opleiding een goede basiskennis van de werking van het juridische systeem en welke basistermen daar allemaal in worden gebruikt. Als je al een bij de opleiding passende werkomgeving hebt, merk je dat je dingen meteen kunt toepassen. Maar juist ook zonder een juridische werkomgeving word je uitstekend opgeleid, zodat je na het behalen van deze opleiding wel die kant op kunt met je werk. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van actueel en prettig te hanteren studiemateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Toekomstperspectief

De Schoevers-opleiding Werken als Juridisch Secretaresse geeft je alle handvatten die je nodig hebt om in de juridische wereld aan de slag te gaan. Je leert alles over belangrijke juridische termen, rechtsgebieden, instellingen en beroepscodes en over de speciale eisen die aan juridische correspondentie worden gesteld.

Toelatingseisen

Je wilt je kennis en vaardigheden als (directie-)secretaresse of managementassistent graag inzetten op een advocatenkantoor. Met deze Schoevers-opleiding vul je jouw curriculum vitae aan met de juridische kennis die nodig is om in een dergelijke omgeving te kunnen werken. Heb je nog geen diploma (Directie)secretaresse of Managementassistent, kies dan voor de complete opleiding Juridisch Secretaresse.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers