Werken als Medisch Secretaresse

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 dagen
Prijs
2.330 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Deze korte opleiding is volledig gericht op het bijbrengen van de medische achtergrond die nodig is om als secretaresse te kunnen werken in de gezondheidszorg. De opleiding kent een praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Je leert brieven schrijven en ondersteunen waarvoor je ook moet beschikken over de nodige medische kennis. In de opleiding wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Toekomstperspectief

In de medische wereld is kennis van de specifieke terminologie een must en moet je ook weten wat de achtergrond van de termen is. In de Schoevers-opleiding Werken als Medisch Secretaresse leer je beide. De opleiding is daarmee een waardevolle aanvulling op je diploma (Directie)secretaresse of Managementassistent.

Toelatingseisen

Ga je binnenkort aan de slag als secretaresse van een medisch specialist en heb je behoefte aan specifieke kennis op dit vakgebied? Dan geeft de Schoevers-opleiding Werken als Medisch Secretaresse jou de perfecte start. De opleiding wordt gegeven op MBO-niveau. Heb je nog geen diploma (Directie)secretaresse of Managementassistent, kies dan voor de complete opleiding Medisch Secretaresse.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers