Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Word Advanced: Documenten indelen en tabellen

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen - Toon alles  
1 dag
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
370,50 EUR

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leer je technieken om een document in te delen in secties en deze te voorzien van kop- en voetteksten. Ook leer je pagina's te nummeren. Daarnaast wordt het toepassen van randen en arcering behandeld, alsmede het maken en opmaken van tabellen. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Word 2013. Werk je met Word 2007, Word 2010 of Word 2016? Ook dan is deze training zeer geschikt voor jou! Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Diploma

Na afloop ontvang je het officiële certificaat Word Advanced: Documenten Indelen en Tabellen van onze businesspartner Computrain.

Toekomstperspectief

Je wilt als supportprofessional met je teksten, memo's, brieven en rapporten goed voor de dag komen. Je weet immers dat een goede lay-out van belang is. Een rapport dat er slordig uitziet, nodigt niet uit tot lezen. Hetzelfde rapport in een fris lay-outjasje nodigt echter wel uit tot het beetpakken en lezen ervan. Reden genoeg om de nodige aandacht te besteden aan de opmaak van je documenten. In deze training komen alle mogelijke instrumenten aan bod die je bij het opmaken van je document nodig kunt hebben.

Toelatingseisen

Je hebt te maken met het aanpassen en het opmaken van grote documenten.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Word Advanced: Documenten indelen en tabellen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Word Advanced: Documenten indelen en tabellen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's