Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Word Basis I

Hogeschool Schoevers
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen - Toon alles  
1 dag
   
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
320,50 EUR

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leer je technieken om een document in te delen in secties en deze te voorzien van kop- en voetteksten. Ook leer je pagina's te nummeren. Daarnaast wordt het toepassen van randen en arcering behandeld, alsmede het maken en opmaken van tabellen. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Word 2013. Werk je met Word 2007, Word 2010 of Word 2016? Ook dan is deze training zeer geschikt voor jou! Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Diploma

Deze basistraining vormt een goed startpunt voor iedereen die zich graag verder wil ontwikkelen in Microsoft Office Word. Na afloop ontvang je het officiële certificaat Word Basis I van onze businesspartner Computrain

Toekomstperspectief

Als supportprofessional ben je een veelvuldig gebruiker van Microsoft Word. Wanneer je denkt dat je niet voor de volle 100 procent gebruikmaakt van de mogelijkheden van dit tekstverwerkingsprogramma, dan is de training Word Basis I zeer geschikt voor je. Het programma Word is zeer gebruiksvriendelijk en veel functies spreken voor zichzelf. Deze Word-training biedt je een eerste stap op weg naar professionele tekstverwerkingsvaardigheden.

Toelatingseisen

Je bent als gebruiker vaak bezig met het bewerken, opslaan en afdrukken in Word.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...


Lees meer over Hogeschool Schoevers

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Word Basis I en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers

Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

 Bekijk telefoonnummer
www.schoevers.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Word Basis I? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's