Cursussen & Trainingen

Word Basis II

Hogeschool Schoevers, In Arnhem (+9 locations)
Tijdsduur
1 dag
Prijs
320,50 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
1 dag
Prijs
320,50 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, leer je technieken om een document in te delen in secties en deze te voorzien van kop- en voetteksten. Ook leer je pagina's te nummeren. Daarnaast wordt het toepassen van randen en arcering behandeld, alsmede het maken en opmaken van tabellen. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Word 2013. Werk je met Word 2007, Word 2010 of Word 2016? Ook dan is deze training zeer geschikt voor jou! Tijdens de training kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

De training wordt in kleine groepen verzorgd met maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Diploma

Deze basistraining vormt een goed startpunt voor iedereen die zich graag verder wil ontwikkelen in Microsoft Office Word. Na afloop ontvang je het officiƫle certificaat Word Basis II van onze businesspartner Computrain

Toekomstperspectief

Ben je veelvuldig Word-gebruiker en ondervind je problemen met indelen en opmaak? Dan is deze training zeer geschikt voor jou. Deze training is een vervolg op de training Word Basis I. Je verdiept je in je Word-kennis en -vaardigheden en je krijgt een aantal lastige onderwerpen onder de knie, zoals het werken met meerdere documenten tegelijk en het structureren van teksten door middel van alinea'sen tabs.

Toelatingseisen

Je bent Word-gebruiker en je ondervindt problemen met indelen en opmaak, zoals inspringen, het gebruik van tabs, genummerde lijsten en lijsten met opsommingstekens.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Hogeschool Schoevers
Kromme Nieuwegracht 3
3512 HC UTRECHT

Schoevers is als particulier opleidingsinstituut met ruim 100 jaar ervaring een begrip in Nederland. En het is niet alleen een programma dat je doorloopt, Schoevers is ook een mentaliteit. Een mentaliteit van aanpakken die zeer sterk gewaardeerd wordt in het...

Lees meer over Hogeschool Schoevers