Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Commerciële Economie en Ondernemerschap (Ad)

Hogeschool Tio
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam, Utrecht (Provincie)
HBO Associate degree
Voltijd
2 jaar
Startdata
Amsterdam
Jaarlijks in september & januari 
Eindhoven
Jaarlijks in september & januari 
Groningen
Jaarlijks in september & januari 

Commerciële Economie en Ondernemerschap (Ad)

commerciële economie

Een sterk merk, kan niet zonder sterke campagnes. Opgezet door ondernemende professionals die slim inspelen op de wensen van de consument. Werk jij aan de nieuwste campagnes van Coolblue of Amazon, of start je liever je eigen bedrijf?

Heb jij gevoel voor sales en denk je 'out of the box'? Benut je talenten en kies voor de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap. Je stelt marketingplannen op, ontwikkelt communicatiecampagnes en sluit de beste deals. Jouw duidelijke visie op de toekomst en je kennis van marktonderzoek maken het verschil. Als geen ander weet je wat ervoor nodig is om een brand neer te zetten.

De Branche

Online business is booming: 96% van de Nederlanders koopt online, samen goed voor 23,7 miljard euro. Door het stijgende aantal online verkopen, stijgt ook de behoefte aan mensen met verstand van e-commerce. Na de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost kun geven, zowel in het mkb als voor een multinational. Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, online marketeer, communicatieadviseur of salesmanager. Of start je eigen onderneming!

Kleine klassen

Je volgt de lessen met maximaal zo’n 16 studenten en praktijklessen met 10. Het gewogen gemiddelde voor deze CE-opleiding over het afgelopen studiejaar was – over alle vestigingen gemeten – 12 studenten per les.

Interessante projecten

Tijdens de opleiding ontwikkel je onder meer je eigen webshop, zet je een merk in de markt tijdens het project Branding, en is er een E-commerceweek en Salesweek. Ook vorm je met je medestudenten het management van een bedrijf tijdens de Managementgame.

Beste opleiding Commerciële Economie

De opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap is voor de vierde keer op rij beoordeeld als beste hbo-opleiding Commerciële Economie: “Bij Tio zijn veel studenten razend enthousiast over hun opleiding,” schrijft de Keuzegids. Student Stan: “De studie is uniek in zijn soort en heeft een goed toekomstperspectief!” In de Nationale Studenten Enquete (NSE) behaalt de opleiding al jaren de hoogste cijfers en ook in het Elsevier-onderzoek ‘Beste studies’ staat de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap op de 1e plaats.

Diploma

Het Associate degree-diploma Commerciële Economie & Ondernemerschap (CROHO-nummer 80171) kun je in twee jaar behalen. Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.

Toekomstperspectief

Met een Associate degree diploma kan je meteen na afronding aan de slag in het werkveld. De opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan mensen met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor. Ook kun je ervoor kiezen om na het behalen van het Associate degree diploma direct of op een later moment in te stromen in een hbo-bacheloropleiding.

Toelatingseisen

Je bent toelaatbaar tot een associate degree-opleiding met een van de volgende eisen:

  • Havo-, vwo- of een mbo4-diploma.
  • Toelating met elk profiel.
  • Ben je ouder dan 21 jaar en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Op basis van een persoonlijk gesprek en een assessment word je mogelijk toch tot de Ad-opleiding toegelaten.

Kosten

Als particuliere onderwijsinstelling ligt het collegegeld hoger dan bij overheidsinstellingen. Hierdoor kan Hogeschool Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs: betere docenten uit de praktijk, kleinere klassen, aansprekende projecten en meer lessen. Hierdoor is het een goede investering in jouw toekomst!

Collegegeld per jaar:                                               € 20.900,-

Inschrijfgeld (eenmalig):                                              € 95,-

Het collegegeld is inclusief studiemateriaal, examen- en tentamengeld en projecten.

Hogeschool Tio op Facebook

Hogeschool Tio

Wil jij carrière maken in ’s werelds grootste bedrijfstakken? De hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business. En als je kiest voor Tio, dan kies je voor kwaliteit. Tio krijgt zeer...


Lees meer over Hogeschool Tio

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in. Dit is vrijblijvend!

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Commerciële Economie en Ondernemerschap (Ad) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Tio

Hogeschool Tio

Oudenoord 2
3513 ER Utrecht

 Bekijk telefoonnummer
www.tio.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Commerciële Economie en Ondernemerschap (Ad)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's