Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Hotel- & Eventmanagement (Ad)

Hogeschool Tio
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam, Utrecht (Provincie)
HBO Associate degree
Voltijd
2 jaar
Startdata
Amsterdam
Jaarlijks in september & januari 
Eindhoven
Jaarlijks in september & januari 
Groningen
Jaarlijks in september & januari 

Hotel- & Eventmanagement (Ad)

hotel eventmanagement

Welkom in de wereld van hotels, restaurants, festivals en evenementen. Na deze opleiding creëer jij de perfecte beleving voor je gasten, ook online. En van elk evenement weet jij een succes te maken.


Ben jij straks manager van het Amstel hotel in Amsterdam of het Hilton in New York? Of expert bij de organisatie van Tomorrowland? Zet de eerste stap met de opleiding Hotel- en Eventmanagement! Hospitality draait om het creëren van beleving. Verplaats je in de gast om een verblijf of event tot een succes te maken en zet je vakkennis en capaciteiten in op het gebied van management, organisatie en e-commerce.

De opleiding is door de NVAO geaccrediteerd en scoort al 11 jaar op rij als beste in de Keuzegids Hbo. Daarnaast krijgt de opleiding in de Nationale Studenten Enquête (NSE) al jaren op rij hoge cijfers en ook in het Elsevier-onderzoek ‘Beste studies’ behaalt de hbo hotelschoolopleiding de hoogste scores.


Een Associate degree behaal je al in 2 jaar en kan je meteen na afronding aan de slag in het werkveld. Ideaal voor mbo-studenten die willen doorstromen naar hbo en versneld willen studeren.

Diploma

Het Associate degree-diploma Hotel- & Eventmanagement (CROHO-nummer 80172) kun je in twee jaar behalen. Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.

Toekomstperspectief

Met een Associate degree diploma kan je meteen na afronding aan de slag in het werkveld. De opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan mensen met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor. Ook kun je ervoor kiezen om na het behalen van het Associate degree diploma direct of op een later moment in te stromen in een hbo-bacheloropleiding.

Toelatingseisen

Je bent toelaatbaar tot een associate degree-opleiding met een van de volgende eisen:

  • Havo-, vwo- of een mbo4-diploma.
  • Toelating met elk profiel.
  • Ben je ouder dan 21 jaar en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Op basis van een persoonlijk gesprek en een assessment word je mogelijk toch tot de Ad-opleiding toegelaten.

Kosten

Collegegeld per jaar:                                               € 20.900,-

Inschrijfgeld (eenmalig):                                              € 95,-

Het collegegeld is inclusief studiemateriaal, examen- en tentamengeld en projecten.

Hogeschool Tio op Facebook

Hogeschool Tio

Wil jij carrière maken in ’s werelds grootste bedrijfstakken? De hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business. En als je kiest voor Tio, dan kies je voor kwaliteit. Tio krijgt zeer...


Lees meer over Hogeschool Tio

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in. Dit is vrijblijvend!

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Hotel- & Eventmanagement (Ad) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Tio

Hogeschool Tio

Oudenoord 2
3513 ER Utrecht

 Bekijk telefoonnummer
www.tio.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Hotel- & Eventmanagement (Ad)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's