Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

International Business Management

Hogeschool Tio
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam, Utrecht (Provincie)
HBO Associate degree
Voltijd
2 jaar
Startdata
Amsterdam
Jaarlijks in september & januari 
Eindhoven
Jaarlijks in september & januari 
Groningen
Jaarlijks in september & januari 

International Business Management

international business management

Het draait in de wereld om handel. Internationale contacten leggen en kansen zien, of ze zelf creëren. De opleiding International Business Management brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

Je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. ‘Business as usual’ na je opleiding International Business Management. Ook in de financiële dienstverlening draai je op topniveau mee. Je volgt internationale ontwikkelingen op de voet en bent trends altijd net een stapje voor. Je hebt contacten over de hele wereld en zet je kennis in als manager bij een multinational, als consultant of als zelfstandig ondernemer.

De branche

De behoefte aan internationaal georiënteerde managers met een goede opleiding stijgt door de groeiende wereldhandel. Nederland is een handelsland bij uitstek: wereldwijd staat Nederland in de top 10 als het gaat om export van goederen en diensten (bron: Statista). Met kennis van zaken en een goed gevoel voor finance en e-business schop je het ook als zelfstandig ondernemer ver.

Kleine klassen

Je volgt de lessen met maximaal zo’n 16 studenten en praktijklessen met 10. Het gewogen gemiddelde voor International Business Management over het afgelopen was – over heel Tio gemeten – 12 studenten per les.

Interessante projecten

Tijdens de Sales week en Finance week zie je wat er komt kijken bij internationaal zakendoen. De managementgame helpt je beslissingen te nemen op gebied van financiën en HR. Je zet een eigen onderneming op en leert alles over aandelen.

Engelstalig

Tio Amsterdam, Tio Eindhoven, Tio Hengelo, Tio Groningen en Tio Utrecht bieden ook een Engelstalige variant van International Business Management.

Diploma

Het Associate degree-diploma International Business Management (CROHO-nummer 80106) kun je in twee jaar behalen. Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.

Toekomstperspectief

Met een Associate degree diploma kan je meteen na afronding aan de slag in het werkveld. De opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan mensen met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor. Ook kun je ervoor kiezen om na het behalen van het Associate degree diploma direct of op een later moment in te stromen in een hbo-bacheloropleiding.

Toelatingseisen

Je bent toelaatbaar tot een associate degree-opleiding met een van de volgende eisen:

  • Havo-, vwo- of een mbo4-diploma.
  • Toelating met elk profiel.
  • Ben je ouder dan 21 jaar en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Op basis van een persoonlijk gesprek en een assessment word je mogelijk toch tot de Ad-opleiding toegelaten.

Kosten

Als particuliere onderwijsinstelling ligt het collegegeld hoger dan bij overheidsinstellingen. Hierdoor kan Hogeschool Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs: betere docenten uit de praktijk, kleinere klassen, aansprekende projecten en meer lessen. Hierdoor is het een goede investering in jouw toekomst!

Collegegeld per jaar:                                               € 20.900,-

Inschrijfgeld (eenmalig):                                              € 95,-

Het collegegeld is inclusief studiemateriaal, examen- en tentamengeld en projecten.

Hogeschool Tio op Facebook

Hogeschool Tio

Wil jij carrière maken in ’s werelds grootste bedrijfstakken? De hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business. En als je kiest voor Tio, dan kies je voor kwaliteit. Tio krijgt zeer...


Lees meer over Hogeschool Tio

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in. Dit is vrijblijvend!

Vul je gegevens in als je interesse hebt in International Business Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Tio

Hogeschool Tio

Oudenoord 2
3513 ER Utrecht

 Bekijk telefoonnummer
www.tio.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over International Business Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's