AMFI-Amsterdam Fashion Institute

Hogeschool van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

AMFI is het enige mode-instituut in Nederland dat de gehele modeketen beslaat. Je kunt je tijdens de bachelor ontwikkelen op de dimensies van Design, Management en Branding.

Design: Bij Design ontwerp je een kledingstuk vanuit een historisch perspectief en maak je ontwerpen waarbij verschillende materialen en hun technische behandeling belangrijke uitgangspunten zijn. Daarnaast stel je een conceptboek en een ontwerpboek samen.

Management: Bij Management doe je een kledinganalyse, formuleer je conceptuele uitgangspunten en maak je een kledingstuk met bijbehorende werktekening en productiehandleiding.

Branding: Volg je Branding, dan maak je kennis met bijvoorbeeld de analyse van een basiskledingstuk, het spotten van trends en het presenteren van een nieuw Fashion concept aan de hand van een 3D-presentatie.

AMFI biedt van elke richting ook een Engelstalige variant aan: International Design, International Management en International Branding. De Engelstalige richtingen worden gevolgd door zowel internationale studenten als Nederlandse studenten.

Meer informatie over de opleiding AMFI (Amsterdam Fashion Institute) vind je op www.hva.nl/amfi.

Diploma

B

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR
Collegegeld
In addition to the tuition fees, you will have to take into account the costs for books, fabric, materials, supplies, mandatory excursions and other expenses incurred by your field of study. This is approximately €800 per year, but may vary slightly depending on which graduation specialisation you choose to pursue.

Hogeschool van Amsterdam

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...


Lees meer over Hogeschool van Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in AMFI-Amsterdam Fashion Institute en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam

Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over AMFI-Amsterdam Fashion Institute? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's