HBO Bachelor

Bedrijfskunde

Hogeschool van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De deeltijdopleiding Bedrijfskunde geeft jou de basis voor een carriere als organisatieadviseur, projectleider of afdelingsmanager. Je leert meer over de economische en juridische aspecten van een org

Je wilt investeren in je toekomst als bedrijfskundige, maar kunt niet voltijd studeren. Je wilt je verdiepen in bedrijfskundige vraagstukken en de organisatie en marktomgeving van bedrijven. De HvA-deeltijdstudie Bedrijfskunde Management Economie en Recht is dan een passende opleiding voor jou!

De vierjarige deeltijdopleiding bestaat uit acht semesters van een half jaar. Tijdens de opleiding zijn de beroepspraktijk en het ontwikkelen van competenties, twee belangrijke uitgangspunten.

Bedrijkskunde is een beroepsgerichte opleiding. Elk semester draait om een kerntaak uit de praktijk. De lessen worden gegeven door vakkundige docenten uit het bedrijfsleven en leren je een strategisch plan of implementatieplan schrijven, een veranderplan opstellen of een coachtraject ontwerpen. De kennis die je opdoet, kun je direct toepassen op je werkplek.

Diploma

B

Kosten

2018 wettelijk tarief2060 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool van Amsterdam
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...

Lees meer over Hogeschool van Amsterdam