Finance, Tax and Advice

Hogeschool van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De opleiding Finance, Tax and Advice is een nieuwe opleiding die is ontstaan door het samengaan van de opleidingen Financial Services Management en Fiscaal Recht en Economie.

Een bedrijf dat wil uitbreiden en de investeringen wil financieren. Een particulier die zijn financiële toekomst wil veiligstellen. Of een internationaal bedrijf dat de belastingtechnische kansen en risico's in kaart wil brengen. Het zouden zo maar je klanten kunnen zijn waar je na je studie Finance,Tax and Advice (FTA) voor gaat werken, want deze studie leidt je op tot een breed inzetbare financieel adviseur. Ben jij de nieuwe financiële adviseur van de toekomst?

Al deze particuliere en zakelijke klanten hebben behoefte aan een integere, deskundige adviseur die hun belastingtechnische of financiële vraagstukken weet op te lossen. Een analyticus die vanuit een helikopterview hun situatie kan doorgronden en risico's weet in te schatten. Een creatieve partner die zijn actuele kennis en digitale technologie weet in te zetten om te komen tot een duurzame maatwerkoplossing.

Kortom, er is behoefte aan een nieuw soort financieel adviseur. Met de studie Finance, Tax and Advice kun jij die adviseur worden. Bij een fiscaal adviesbureau, (multinational) bank, verzekeraar, pensioenfonds, accountantsbureau, belastingdienst of misschien wel jouw eigen onderneming.

Diploma

B

Kosten

2018 wettelijk tarief2060 EUR

Hogeschool van Amsterdam

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...


Lees meer over Hogeschool van Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Finance, Tax and Advice en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam

Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Finance, Tax and Advice? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's