Human Resource Management

Hogeschool van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Binnen de opleiding Human Resource Management richt je je op mensen, werk en organisaties. Je leert alles over werving en selectie, loopbaanbeleid en het beoordelen van medewerkers.

Het eerste jaar is oriënterend. Je leert eerst hoe organisaties werken, welke processen er lopen en hoe belangrijk mensen hierbinnen zijn. Je krijgt projecten over de fases van HRM: instroom (werving en selectie, arbeidsmarktcommunicatie), doorstroom (competentiemanagement, beoordelen en belonen) en uitstroom (reorganisatietraject). Je hebt trainingen op het gebied van communicatie en teamvaardigheden en je bent ook veel bezig met ontwikkelingen in de samenleving en HR-trends. Belangrijke vakken: Recht, Basisinformatica, Schriftelijke vaardigheden, Kengetallen, trainingen, studieloopbaanbegeleiding.

Je wordt opgeleid voor een breed werkveld. In de praktijk kom je HRM'ers tegen in grotere organisaties, bijvoorbeeld multinationals, overheid, banken, detailhandel, uitzendbureaus, zorginstellingen en outplacementbureaus. Daarnaast zijn veel HRM'ers werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur, loopbaancoach, recruiter of trainer.

Diploma

B

Kosten

2018 wettelijk tarief2060 EUR

Hogeschool van Amsterdam

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...


Lees meer over Hogeschool van Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Human Resource Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam

Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Human Resource Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's