HBO Bachelor

Pedagogiek

Hogeschool van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Hoe zet je een cursus op voor ouders met lastige pubers? Wat is het beste pedagogische klimaat op een kinderdagverblijf? Tijdens de opleiding Pedagogiek leer je hoe je deze vragen aanpakt.

De opleiding Pedagogiek is sterk praktijkgericht en steunt op een stevige theoretische basis. Belangrijke vakken in het eerste studiejaar zijn onder andere: Pedagogiek, Inleiding Opvoedingsondersteuning, Psychologie, Communiceren met Kinderen, Onderzoeksmethoden, Sociologie, Inleiding Kinderopvang en Diversiteit in de Grote Stad.
Vanaf het eerste jaar loop je stage bij een instelling voor huiswerkbegeleiding, op (basis)scholen, in de kinderopvang, bij de Weekend Academie of bij het project SalsA.
Aan het eind van het tweede jaar maak je de keuze voor de opleiding Pedagogiek of de lerarenopleiding Pedagogiek. Bij Pedagogiek loop je in het derde jaar stage en heb je één dag per week les. In het vierde jaar kies je een minor en rond je de studie af met een praktijkonderzoek.

Diploma

B

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Pedagogiek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool van Amsterdam
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...

Lees meer over Hogeschool van Amsterdam