HBO Bachelor

Sportkunde - leerroute Sport, Management en Ondernemen

Hogeschool van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

Bij de opleiding Sportkunde - leerroute Sport, Management en Ondernemen (SM&O), word je opgeleid in management, financiën en ondernemen, doe je actief aan sport en behaal je een trainer/coachlicentie.

De opleiding Sportkunde – leerroute SM&O biedt ook een internationale leerroute aan; Sport Studies – track International Sports, Management and Business (ISMB).

Sportmanagement en ondernemen leer je door denken en doen te combineren. Daarom loop je al vanaf het eerste jaar stage en organiseer je een sportief evenement. In de eerste twee jaar is sport een belangrijk middel in de opleiding om je communicatie- en managementvaardigheden te ontwikkelen.

In het derde studiejaar behaal je je trainer/coachlicentie in een sport naar keuze en maak je een ondernemingsplan. In het vierde jaar besteed je circa vijf maanden aan je afstudeeropdracht die je in dienst van een opdrachtgever uitvoert. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens je studie versneld te schakelen naar een master aan een universiteit.

Als je Sportkunde – leerroute SM&O hebt afgerond, ben je een allround gesprekspartner voor trainers, coaches en vrijwilligers, directieleden en bestuurders, sponsors, klanten en de media. Daardoor kun je in principe in veel verschillende functies binnen de sportwereld terecht.

Diploma

B

Kosten

2018 wettelijk tarief2060 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Sportkunde - leerroute Sport, Management en Ondernemen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool van Amsterdam
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA AMSTERDAM

HvA, een centrum van verbinding

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun...

Lees meer over Hogeschool van Amsterdam