Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Cambridge English

Information Planet
Samenvatting
Londen, New York, St. Julian's, Sydney
   
Taalreizen

Cambridge English

DE WERELD IS VAN JOU

Met een Cambridge English certificaat op zak gaat de wereld voor je open. De Engelse taal is een wereldtaal. Steeds vaker stellen universiteiten en bedrijven eisen aan de kwaliteit van het Engels dat je moet kunnen spreken. Als je perfect Engels spreekt, heb jij bij veel bedrijven een streepje voor. Het Engelse taalexamen is ontwikkeld door de University of Cambridge en wordt wereldwijd erkend. Het certificaat verloopt nooit en is dus je leven lang geldig. 

Ontdek hoe jij het best het Cambridge English examen aan kunt pakken door een examencursus met Information Planet. Oefen je Engels tijdens de taallessen en vergroot je kans op slagen. Je kunt de examencursus op veel verschillende bestemmingen volgen. Populaire bestemmingen zijn Engeland, Australië, Malta en Amerika. Vaak duren deze examencursussen tussen de 6 tot 12 weken en beginnen deze op vaste datums. Voorafgaand bepalen we het niveau van jouw Engelse taalvaardigheid en aan de hand daarvan bepalen we voor welk examen je kunt gaan. 

VERSCHILLENDE TAALNIVEAUS

Het Cambridge English examen wordt afgenomen op vijf verschillende niveaus. Je krijgt pas een certificaat als je in één van de drie hoogste niveaus slaagt: First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) en Certificate of Proficiency in English (CPE). 

First Certificate in English (FCE)

Een goede basiskennis van het Engels is vereist (B2-niveau volgens ERK). Je vocabulaire is voldoende om je goed te kunnen redden in het dagelijks leven. Je kunt zowel informeel als formeel communiceren. Administratieve werkzaamheden en de telefoon op nemen in het Engels zijn geen probleem. FCE is vaak een vereiste als je op een Engelse Universiteit wilt studeren of wilt werken in een internationaal bedrijf. Daarnaast is het een goede voorbereiding op het CAE- of CPE examen. 

Certificate in Advanced English (CAE)

Dit is het meest gekozen examen onder onze klanten. Jouw Engels taalniveau is heel goed (C1 niveau volgens ERK). Je communiceert vol zelfvertrouwen in het Engels en je kunt je redden in dagelijkse situaties. Je kunt je mening duidelijk maken en discussiëren in Engels. Je schrijfvaardigheid is goed en je kunt over elk gewenst onderwerp schrijven. Met CAE kun je een managementpositie vervullen of lessen volgen op een academische opleiding. 

Certificate of Proficiency in English (CPE)

Dit is het hoogst mogelijke niveau van het Cambridge Examen (C2 niveau volgens ERK). Met CPE op zak spreek je perfect Engels zoals een native speaker. Je kunt over complexe onderwerpen praten en begrijpt spreekwoorden en uitdrukkingen. In het bedrijfsleven ben je in staat om zonder moeite vergaderingen en seminars te volgen.

CAMBRIDGE ENGLISH EXAMEN

Het examen neemt ongeveer zes uur in beslag en bestaat uit vijf onderdelen: begrijpend lezen, schrijfvaardigheid, grammatica en vocabulaire, luistervaardigheid en spreekvaardigheid. Ieder onderdeel telt voor 20 procent mee voor het eindresultaat. Wanneer je dit examen succesvol doorstaat ontvang je een certificaat. Hiermee laat je zien dat je goed in staat bent om je in het Engels uit te drukken. Het vergroot je kansen op een baan of toelating op een universiteit. Het certificaat is onbeperkt geldig en staat goed op je cv. 

Information Planet helpt je graag met het klaar stomen voor het Cambridge English examen. Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs of zoek zelf naar taalschool.

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cambridge English en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Cambridge English? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's